Tryckta böcker

Berguv förlag

Deckarserie med Hans Hjalmar Lund och Laleh Forss i fristående delar.

Utgiven 2015

Del 1.

Två lik hittas i en brunn i byn Lunde nära Kramfors. Nattetid ses någon smyga runt brunnen. Poliserna Hjalmar Lund och Laleh Forss sätts på fallen och spåren leder också till Hälsingland. I offrens bakgrund upptäcks något oväntat som får konsekvenser för det fortsatta arbetet.

Brunnen heter som ljud- och e-bok: Ondskans vatten

Utgiven 2016

Del 2.

Kommissarie Hjalmar Lund känner ett tryck i bröstet och faller ihop när han blir skjuten under utredningen av mordet på en läkare, som har hittas styckad i en hiss på Södersjukhuset i Stockholm. Inspektör Laleh Forss jobbar undercover på sjukhuslabbet, men hon försvinner spårlöst.

Hiss 13 heter som 
ljud- och e-bok: Dödligt fusk

Utgiven 2019

Del 3.

En hängning i en idrottshall och ett barn som försvinner. Flera mystiska händelser följer och kommissarie Hjalmar Lund och hans kollega Laleh Forss sätt att utreda fallen. Parallellt med utredningen så verkar Hjalmar äntligen ha hittat kvinnan i sitt liv, medan Laleh tampas med skuldkänslor över att hon inte hinner med sina närmaste. Är det ens möjligt för de båda att han ett fungerande privatliv mitt under en utredning som trappas upp på ett mycket dramatiskt sätt?

Hämnd heter som ljud- och e-bok: Hämndens dagar

Utgiven 2023

Del 4

Societetskvinnan Blanka Hamiltons dotter Greta blir kidnappad och Blanka får reda på att hon måste betala en stor lösensumma inom 48 timmar om hon vill se sin dotter i livet igen.  

Mördarens leende har samma titel även som ljud- och e-bok.