Tryckta böcker
Berguv förlag

Deckarserie med Hjalmar Lund och Laleh Forss i fristående delar.

Del 1.

Två lik hittas i en brunn i byn Lunde nära Kramfors. Nattetid ses någon smyga runt brunnen. Poliserna Hjalmar Lund och Laleh Forss sätts på fallen och spåren leder också till Hälsingland. I offrens bakgrund upptäcks något oväntat som får konsekvenser för det fortsatta arbetet.

Del 2.

Kommissarie Hjalmar Lund känner ett tryck i bröstet och faller ihop när han blir skjuten under utredningen av mordet på en läkare, som har hittas styckad i en hiss på Södersjukhuset i Stockholm. Inspektör Laleh Forss jobbar undercover på sjukhuslabbet, men hon försvinner spårlöst.

Del 3.

En hängning i en idrottshall och ett barn som försvinner. Flera mystiska händelser följer och kommissarie Hjalmar Lund och hans kollega Laleh Forss sätt att utreda fallen. Parallellt med utredningen så verkar Hjalmar äntligen ha hittat kvinnan i sitt liv, medan Laleh tampas med skuldkänslor över att hon inte hinner med sina närmaste. Är det ens möjligt för de båda att han ett fungerande privatliv mitt under en utredning som trappas upp på ett mycket dramatiskt sätt?