Gösta Emtestam

är uppväxt på Södermalm i Stockholm och spelade mycket handboll och innebandy som ung. Han tycker om film och teater, att odla, yoga och håller på Hammarby och Djurgården. Gösta bor på Södermalm men vistas mycket i sitt sommarhus i fiskebyn Sörfjärden, Hälsingland.

Han är författare, familjeterapeut och socionom. Han har skrivit tre forskningsrapporter varav en magisteruppsats i socialt arbete.

Gösta skrev med Agnetha Svensson boken "Vårdnads-, boende- och umgängesutredningar" (2014), utgiven av Norstedts Juridik. Den boken hittar du på Adlibris och Bokus.

Lennart Emtestam

är uppväxt på Södermalm i Stockholm och spelade mycket handboll och innebandy som ung. Han tycker om musik, litteratur, golf och håller bara på Djurgården. Lennart bor idag i Årstadal och har sommarhus i fiskebyn Sörfjärden, Hälsingland.

Han är författare, professor och läkare, verksam med sjukvård, undervisning och forskning på Karolinskas hudklinik i Stockholm. Han har publicerat ett hundratal vetenskapliga artiklar, lärobokskapitel mm om hudens sjukdomar.

Lennart skrev boken "Huden - rynkor veck prickar" (2009) utgiven av Gothia Förlag. Den boken hittar du på Bokus.