Ljudböcker
Förlaget Lind & Co med inläsare Ludvig Josephson

Deckarserie med Hjalmar Lund och Laleh Forss i fristående delar.

Utgiven 2019

Del 1

Ur innehållet: En journalist och en polis hittas döda i en brunn i byn Lunde utanför Kramfors. En mystisk individ har setts smyga runt torpet och byborna är livrädda. Mordutredarna Hjalmar Lund och Laleh Forss sätts på fallet.

En lyssnare skrev: "Har lyssnat på ondskans vatten, en mycket bra bok, kan verkligen rekommendera den."

Utgiven 2019

Del 2

Ur innehållet: Kommissarie Hjalmar Lund känner ett tryck i bröstet och faller ihop när han blir skjuten under utredningen av mordet på en läkare, som hittas styckad i en hiss på Södersjukhuset i Stockholm. Laleh Forss jobbar undercover på labbet, men försvinner spårlöst.

En lyssnare skrev: "Har lyssnat färdigt. Suverän uppläsning. Har fått 5 stjärnor av mig. Synd att det inte går att skriva en kort recension eller motivering. Men verkligen spännande bok och nu känns att man är mer bekant med rollerna. Kan bli en bra filmserie"

Släpps 4 augusti 2020

Del 3

Finns på Storytel och de andra plattformarna för ljudböcker under "Kommande deckare".

Ur innehållet: En livlös kropp hittas hängande i en idrottshall. Ett barn i en vårdnadstvist försvinner spårlöst. Flera mystiska händelser följer och kommissarie Hjalmar Lund och hans kollega Laleh Forss sätts att utreda fallen. Parallellt med utredningen så verkar Hjalmar äntligen ha hittat kvinnan i sitt liv, medan Laleh tampas med skuldkänslor över att hon inte hinner med sina närmaste. Är det ens möjligt för de båda att ha ett fungerande privatliv mitt under en utredning som trappas upp på ett mycket dramatiskt sätt?