Faktaböcker
Norstedts Juridik och Gothia

Boken ger många praktiska och detaljerade råd om hur man genomför utredningar. Den modell som beskrivs i boken kan även användas när det gäller socialtjänstens utredningar om barn som far illa. Utredningsmodellen är utvärderad av forskare vid FoU-Södertörn. Boken riktar sig till nya och erfarna utredare inom socialtjänsten, jurister, studenter och till dem som har intresse av att veta hur man på ett okomplicerat sätt kan genomföra ett så svårt arbete som en vårdnads-, boende- och umgängesutredning.

Gösta skrev boken med Agnetha Svensson boken "Vårdnads-, boende- och umgängesutredningar" (2014), utgiven av Norstedts Juridik. Boken kan du hitta på Adlibris och Bokus.

Varför får vi rynkor och veck? Och varför ska vi känna att vi måste göra något åt det? I boken beskrivs hur huden fungerar och hur den förändras under vår levnad. Vi får förklaringen till varför konturerna ändrar form och rynkor uppstår, men även hur vi bör sköta om vår hud och skydda den. Här får du veta mer om vanliga hudsjukdomar och vilka prickar du bör visa upp för läkare. Läs också om olika metoder att behandla hudförändringar och om de vanligaste skönhetsingreppen, förväntade effekter och risker.

Lennart skrev boken "Huden - rynkor veck prickar" (2009) utgiven av Gothia Förlag. Den boken hittar du på Bokus.